SAHF sponsrar deltagare till Sportcupen!

9 juni 2024

I år skall Sportcupen bli av!

För att stödja ert deltagande i Sportcupen 2024 sponsrar Svenska Arabhästföreningen (SAHF) sina medlemmar med 500 kr. Om du redan är medlem får du alltså hela 500 kr i sponsring!

För dig som inte är medlem betalar vi medlemskapet och sedan får du resterande del som bidrag.

Du som är ungdom (upp till 25 år) betalar alltså 250 kr i medlemsavgift och får 250 kr i bidrag, medan du som tecknar ett Senior medlemskap (400 kr) får 100 kr i bidrag.

Om du har någon som sponsrar dig med ett gåvomedlemskap (200 kr) – t.ex. stuteriet som födde upp din häst – får du också hela 500 kr i bidrag!

SAHF medlemskapet har ett stort värde i sig, det ger möjlighet att delta i rid- eller showklasser på RIKS samt att du får SAM medlemstidning och rabatt hos Agria och Cityboxen.

Anmäl ditt medlemskap via medlemsformuläret och skriv ett mail till kansli@sahf.se och ange ert kontonummer, så betalar vi ut nettobidraget så snart vi har fått startlistor från Sportcupen.

Ni behöver alltså inte betala in medlemsavgiften när ni fyllt i medlemsformuläret (gäller ej gåvomedlemskap, där en inbetalning måste göras på 200 kr).

Först till kvarn gäller – vi sponsrar de tio första som anmäler medlemskap!

crossmenu