Get Adobe Flash player

Bränninge Cup C-show och amatörutställning

Anmälningstiden pågår nu som bäst för Bränninge Cup C-show - den enda fysiska utställningen i Sverige i år. Ta chansen att vara med och tävla om kontantpriser på 1000 kr till samtliga klassvinnare - gäller även i ridklasserna (Aljassimaya)! ? Senast den 27 juli måste anmälan vara inskickad.

Proppen hittar du här: http://www.branninge.se/PropositionBranningeCup2020.pdf

Och anmälningsblanketten här: http://www.branninge.se/anmalningsblankett.pdf

SAHF Summer Show Online 2020

2020 är ett annorlunda år på många vis och tyvärr kommer vi inte att kunna genomföra Riksutställningen i år av hänsyn till Folkhälsomyndighetens rekommendationer. För att uppmuntra våra medlemmar att fortsätta ha roligt och träna sina hästar lanserar vi istället SAHF Summer Show Online 2020!

Konceptet är nytt för SAHF och nyckelorden för hela denna satsningen är: Keep it fun – keep it simple! Vilket innebär att det väsentliga är att ha roligt tillsammans samtidigt som man får en bedömning av sin häst av domare i världsklass.

Utställningen är öppen för medlemmar i SAHF och det är kostnadsfritt att anmäla upp till 3 hästar.
Du som är amatör har även möjlighet att få själva visningen bedömd och kommenterad av Johanna Ullström – tack Johanna! ?

Hela propositionen inklusive instruktioner om hur du spelar in och skickar din visningsfilm finns här:http://www.sahf.net/images/sahfsummershowonline2020/PropositionSAHFSummerShowOnline2020.pdf

Anmälan sker online via följande länk – senast den 27 juli vill vi ha din anmälan:
https://forms.gle/ufQJt6u1PBo9zPq16

Glöm nu inte att ha riktigt roligt – och lycka till!
Styrelsen för SAHF

Copyright © Svenska Arabhästföreningen, SAHF 2012-2020. All Rights Reserved.