Get Adobe Flash player

Kallelse till årsmöte 9 april

Varmt välkommen till SAHF:s årsmöte 2022 som i år hålls online den 9 april kl 13.00! :-)

Årsmötet är öppet för dig som är medlem och du anmäler ditt deltagande genom att skicka fullständigt namn och mobilnummer till
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.- därefter skickar vi instruktioner om hur du ansluter till mötet!

Kallelse till digitalt årsmöte 2022
Förvaltningsberättelse 2021
Valberedningens förslag till årsmötet 2022
Revisionsberättelse 2022

Vi ses,
Styrelsen SAHF

SAHF Online Show 2021

För er som inte kunde vara med på årets Riksutställning på Strömsholm – eller bara inte kan få nog av att visa upp era fina arabhästar 😉 – har vi nöjet att presentera SAHF Online Show 2021!

Konceptet är detsamma som från fjolårets succé och precis som då ligger fokus på att ha roligt tillsammans med sin häst samtidigt som man får en bedömning av domare i världsklass.

Utställningen är öppen för medlemmar i SAHF och det är kostnadsfritt att anmäla upp till 3 hästar. Nytt för i år är att tävlingen även är öppen för dig som har en partbred arab!

Du som är amatör har precis som förra året möjlighet att få själva visningen bedömd och kommenterad av Johanna Ullström – tack Johanna! 

Hela propositionen inklusive instruktioner om hur du spelar in och skickar din visningsfilm finns här:

http://www.sahf.net/images/sahfonlineshow2021/PropositionSAHFOnlineShow2021.pdf

Anmälan sker online via följande länk – senast den 30 september vill vi ha din anmälan:

https://forms.gle/ciSYbPTgcG46wM5G8

Glöm nu inte att ha riktigt roligt – och lycka till!
   Styrelsen för SAHF

Välkommen till Riksutställningen 2021!

Äntligen kan vi åter hälsa er hjärtligt välkomna till årets Riksutställning som i år hålls den 30 juli – 1 augusti på Strömsholm utanför Hallstahammar!

 

Det är första gången Riksutställningen anordnas på Strömsholm, och vi är mycket glada att kunna få bjuda in er till en av Sveriges äldsta och mest anrika hästanläggningar!

 

Vi är också mycket stolta att för första gången kunna erbjuda live stream från hela utställningen med både bild och poäng i realtid.

 

Annars är upplägget välbekant med Liberty och (hoppas vi) Riksfest på lördag kväll samt championaten på söndag förmiddag! På lördag hålls även prisceremonin för Årets Araber samt WAHO Trophy, och på söndag morgon erbjuds möjlighet till Hingstcertifiering till subventionerat pris.

 

Pga rådande förhållanden har vi inte kunnat lägga ut propositionen förrän nu och anmälningstiden är därför ovanligt kort – senast den 15 juli måste vi ha er anmälan!

 

Vi ses på Strömsholm! :-)

Kallelse till årsmöte 2021

Varmt välkommen till SAHF:s årsmöte som i år hålls den 17 april kl 13.00 - precis som förra året väljer vi att hålla mötet digitalt.
Årsmötet är öppet för dig som är medlem och du anmäler ditt deltagande genom att skicka fullständigt namn och mobilnummer till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.- därefter skickar vi instruktioner om hur du ansluter till mötet!

Kallelse till digitalt årsmöte 2021
Förvaltningsberättelse 2020
Valberedningens förslag till årsmötet 2021
Revisionberättelse 2021

Vi ses,
Styrelsen SAHF
 

Copyright © Svenska Arabhästföreningen, SAHF 2012-2020. All Rights Reserved.