Get Adobe Flash player

Årsmötet den 1 april

dalecarlian

SAHF höll årsmöte den 1 april och styrelsen vill passa på att tacka alla som kom och ett extra stort tack till Marie Tulesjö som lånade ut sina fina lokaler på Potentia Education i år igen!

Vi hade glädjen att välkomna tre nya namn till styrelsen – Anja Szyszkiewicz, Anne Svensson och Patrik Gustafsson – vi hoppas att ni kommer att trivas och ser fram emot en bra tid tillsammans. Ett stort tack riktas också till avgående ledamöterna Annika Persson, Sören Juvas, Elin Edling och Joanna Måård för ert uppskattade arbete i styrelsen!

Vi vill också gärna tacka vår mångåriga ECAHO-representant Ann Nordén som berättade ingående och intressant om sitt arbete inom ECAHO.

Efter årsmötet föreläste Ylva och Mats från Dalecarlian Horse Adventures om hur man tävlar i bågskytte från ryggen på arabhästar – vi tackar er båda för härligt medryckande historier! :)

Ny lista på styrelsemedlemmarna efter årsmötets beslut finns under ”Om SAHF”, och årsmötesprotokoll publiceras som vanligt så snart det är justerat och klart.

Huvudsponsor

Copyright © Svenska Arabhästföreningen, SAHF 2012-2020. All Rights Reserved.