Get Adobe Flash player

ÅRETS ARAB 2016

Nu är det dax igen...

 

SAHF uppmuntrar goda ambassadörer för det arabiska fullblodet.

SAHF vill genom Årets Arab uppmärksamma och hylla duktiga arabhästar och dess ryttare, kuskar och handlers som runt om i landet marknadsför vår underbart mångsidiga ras.

Årets Arab är en utmärkelse som delas ut till arabhästar som tävlar och presterar i olika grenar, så som dressyr, hoppning, fälttävlan, galopp, distans, western, körning,parahäst och utställning. Förutom den stora äran erhåller vinnarna plaketter, fina sponsorpriser, ett års gratis medlemskap i SAHF samt uppmärksammas med eget reportage i SAM. Alla Årets Arab-pristagare blir dessutom inbjudna till Riksutställningen 2017 (återkommer med datum och plats).

Så här nominerar du

Utmärkelsen Årets Arab delas ut till ryttare och kuskar som framgångsrikt tävlat med en fullblodsarab under ett kalenderår på minst LA-nivå eller motsvarande.

• Endast nominerade hästar kan få utmärkelsen - så glöm inte att skicka in din nominering! Du kan nominera dig själv eller annans ekipage.

• Den häst som fått utmärkelsen tre (3) gånger, kan nomineras till titeln Elit Arab.

• Ansökan skall innehålla hästens namn, registreringsnummer, licensnummer, disciplin och kategori. Vidare en sammanställning av resultat och en poängsammanställning för tävlingsåret, samt kontaktuppgifter till hästens ägare.

• Skriv också en motivering varför du rekommenderar just den hästen.

Du nominerar genom att skicka in ditt förslag till SAHF via e-mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

OBS! För att nominera eller nomineras finns inget krav på att vara medlem i SAHF, däremot skänker föreningen ett års medlemskap till varje vinnare.

Sista dagen för nominering av Årets Arab 2016 är den 31/12 2016.

 

Årets Arab Kategorier

Distans

Galopp ponny

Galopp häst

Fälttävlan ponny

Fälttävlan häst

Hoppning ponny

Hoppning häst

Dressyr ponny

Dressyr häst

Western

Körning

Utställning

Parahäst

Huvudsponsor

Copyright © Svenska Arabhästföreningen, SAHF 2012-2020. All Rights Reserved.