Get Adobe Flash player

Medlemskap

Som medlem i SAHF får du vår tidning Svenska Arabhästmagasinet där du håller dig "up to date" med vad som sker i såväl den nationella som internationella arabvärlden och får förstahandsinformation om de evenemang som anordnas runt om i riket.

Du har möjlighet att ställa ut din arabhäst och vara delaktig i de aktiviteter som görs. Vi arbetar med att ordna utbildning samt diskussionsmöten där du som medlem också har ett lägre pris på ditt deltagande.

Värva gärna en kompis eller bekant. Ju fler vi är desto starkare blir arabhästens ställning i Hästsverige. Värva gärna genom att ge bort ett gåvomedlemsskap för 200 kr!

Är du medlem kan du köpa gåvomedlemsskap för 200 kr för innevarande år (att ge bort till en kund i samband med att du säljer en häst eller kanske som födelsedagspresent?). Du kan även köpa livstids medlemsskap för 10.000 kr.

Årsavgift för 2023 är 400 SEK för medlemmar med Svensk adress, 250 kr för ungdomsmedlemskap (upp till 25 år) samt 500 kr för medlemmar med utländsk adress.

Medlemsavgiften betalas in till plusgiro 67 91 37-0 eller via Swish 123 691 58 39.

Ange namn, adress och e-post tydligt, gärna även telefonnummer.

För att förverkliga de seminarier och föredrag som planeras behöver vi ditt bidrag och engagemang. Därför hoppas vi att du vill bidra till utvecklingen av arabhästen i Sverige – både när det gäller sport och avel!

Adressändring

Vi vill gärna ha aktuella adresser i vår medlemsförteckning och vi vill ju gärna att Svenska Arabhästmagasinet ska komma rätt!

För att uppdatera dina adressuppgifter skicka epost till SAHF:s kansli med din adressändring och eventuellt stuterinamn.

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Copyright © Svenska Arabhästföreningen, SAHF 2012-2020. All Rights Reserved.