Get Adobe Flash player

SAM är snart i din brevlåda!

sam omslag 4 2010 web-litetDeadline för nästa SAM är redan 28 januari eftersom årsmöteshandlingarna, hingstkatalog och medlemsmatrikel kommer med i det utskicket. Passa på att annonsera i SAM 1/2011 då vi har sänkt annonspriserna och dessutom kommer annonserna att läggas ut här på hemsidan,vilket ger er dubbel exponering!

Annonspriser SAM 1/2011:

Omslagets insidor 2800 kr

1/1 sida 1600 kr

½ sida 1000 kr

¼ sida 800 kr

Skicka gärna in artiklar, resultat, foton, berättelser eller önskemål på vad ni vill läsa i tidningen! Det kommer in väldigt dåligt med material och jag är enormt tacksam för de fantastiska människor som bidrar med texter och fotografier. Det blir lite tråkigt också om det bara är mina bilder och texter som kommer med, så skicka in! Ni kanske har varit ut på en häftig resa, eller tävlat med din häst, fått ett nytt föl eller bara vill dela med dig av din vardag med andra medlemmar. Om ni känner att ni inte vill skriva, så hjälper jag er gärna, så tveka inte att skicka in något.

Jag efterlyser även stuterier som vill bli presenterade i ett nummer av SAM. Istället för att vi ska välja ut vilka uppfödare som ska bli presenterade, så uppmanar jag er att höra av er till

Anette Mattsson

Redaktör Svenska Arabhäst Magasinet

Copyright © Svenska Arabhästföreningen, SAHF 2012-2020. All Rights Reserved.